You are here: Home » Все для весілля » Як прикрасити шампанське на весілля: різні техніки та способи

Як прикрасити шампанське на весілля: різні техніки та способи

Навіть пляшка шампанського може стати чудовою окрасою весілля.

Декорувати її можна самостійно, навіть якщо ви не захоплюєтеся рукоділлям та творчістю.

Якщо ви не знаєте, як прикрасити весільні пляшки своїми руками, ми підкажемо, як серед різних технік та методів ви зможете підібрати найкращий варіант.

Для декорування вам знадобляться прості та доступні матеріали. Використовувати можна стрічки або тканину, намистини, мережива, блискітки. Витративши трохи часу та ввімкнувши фантазію, ви зможете створити справжній шедевр. Весільне шампанське дозволить підтримати загальний стиль урочистостей.

champagne9

Застосування атласних стрічок

Якщо хочете здивувати гостей, яскраво та незвичайно декорувати пляшку, використовуйте атласні стрічки. Таке оформлення весільного шампанського під силу кожній людині, а для процесу потрібно мінімум матеріалів та інструментів.

Щоб вразити гостей на урочистості, підготуйте стрічки з атласу, клей та ножиці. Також буде потрібно декор у вигляді намистин, мережив, бісеру. Святково та елегантно виглядає поєднання синіх та парчових стрічок.

champagne2

Декорування виконується у наступній послідовності:

  1. Приміряйте атласну стрічку, обернувши її навколо шийки. Укладайте її під невеликим кутом. Відріжте потрібний шматок.
  2. За допомогою супер клею закріпіть матеріал на пляшці.
  3. Відріжте наступний шматок, тільки робіть його довшим, оскільки шийка розширюється.
  4. Наклейте в такий спосіб 3-4 шари атласних стрічок. Слідкуйте, щоб стики спереду були акуратними та красивими.
  5. Далі використовуйте парчову стрічку. Техніку приклеювання використовуйте таку саму.
  6. Нижню частину пляшки прикрашають атласною стрічкою, лише знизу наклеївши парчову смужку.
  7. Щоб приховати нерівний шов зі зворотного боку, відріжте шматок атласної стрічки завдовжки 10 см і акуратно приклейте, закривши дефекти.
  8. Тепер можна закріпити намистинки, перо, мережива. Можна зробити квіти чи бантики.

Можна використовувати матеріали та інші кольори. Враховуйте колір та стиль урочистості. Для прикраси шампанського у такий спосіб можна використовувати стрічки різної ширини.

Використання оксамиту
Розкішно виглядає шампанське, прикрашене оксамитом. Цей матеріал у багатьох людей асоціюється з багатством та розкішшю. У поєднанні з правильно підібраним декором він виглядає просто чудово. Техніка проста, тому здолати її зможе кожна людина, у тому числі й далека від творчості.

Щоб прикрасити шампанське для нареченого, необхідно взяти стрейчевий оксамит білого та чорного кольору. Декорування проводиться у кілька етапів:

  1. На папері малюйте силует пляшки. Для цього прикладіть її до листка та обведіть з усіх боків.
  2. Виріжте з паперу намальоване лекало. Використовуйте його для виготовлення заготовок із тканини.
  3. Прикладіть шаблони до тканини з вивороту і виріжте. Вам знадобиться 2 викрійки з білого оксамиту і така сама кількість із чорної тканини.
  4. Зшийте між собою вирізані форми так, щоб вийшов чохол.
  5. Акуратно надягніть його на скляну ємність.
  6. Декоруйте на свій розсуд. Шампанське нареченої можна прикрасити фатою з органзи, бантиками та квітами. Для пляшки нареченого використовуйте тонкі стрічки, намистини або дрібний бісер.champagne5

Інші способи
Якщо ви хочете прикрасити шампанське на весілля своїми руками, вибирайте доступні техніки, підбирайте матеріали, що сподобалися, і включайте фантазію. Оригінальний атрибут святкового столу зможете зберегти до першої річниці.

Квіти із полімерної глини
Неймовірно красиво виглядають пляшки з квітами, виготовленими із полімерної глини. Виконати роботи можна самостійно без особливих зусиль. Додатково можна використовувати стрічки, бісер, великі намистини та інший декор.

champagne3

Спочатку зніміть етикетку. Пофарбуйте пляшку білою фарбою із балончика. Коли вона висохне, намалюйте малюнком олівцем. По ньому приклейте квіти з глини та інший декор.

Доповнити прикрасу можна намальованими лініями чи орнаментом. Колір декоративних елементів підбирайте, виходячи із загальної тематики урочистостей.champagne6

Фотографії молодих
Якщо немає бажання займатися творчістю, прикрасьте шампанське фотографіями молодят. У такому разі вам доведеться скористатися послугами поліграфічної компанії. Необхідно буде роздрукувати фотографії на тонкому папері, щоб потім приклеїти на ємність із алкоголем. Попередньо у фотошопі можна обрамити їхньою рамкою, декорувати під тематику весілля.

Гравірування
Вишуканий та незвичайний вигляд мають скляні ємності з гравіюванням. Самостійно виконати роботи неможливо, тому доведеться скористатися послугами майстерні. Ви також зможете зробити внесок в прикрасу, якщо підберете малюнок, напис, шрифт і стиль написання. Такий атрибут стане чудовим спогадом про весільну урочистість.

champagne4

Декупаж
Якщо у вас немає можливості або бажання звернутися за допомогою до майстрів, використовуйте декупаж. Навіть відсутність здібностей до малювання не стане на заваді створення справжнього шедевра.

Розкрийте поверхню пляшки акриловою фарбою. Потім наклейте серветки із малюнками. Захистіть декупаж лаком і додатково декоруйте намистинами, стразами, блискітками та ін.

champagne1

 

 

 

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *