You are here: Home » Все для весілля » Майстер-клас: яскрава скатертина з геометричним малюнком

Майстер-клас: яскрава скатертина з геометричним малюнком

У цій статті ми хочемо поділитися, як зробити своїми руками скатертину з геометричним малюнком. Це гарний та яскравий предмет декору як для весілля, свята, так і для прикраси будинку (без особливого приводу).

Скатертина робиться дуже просто, її можна оформити в повній відповідності з рештою декору – величезний вибір кольорів і можливих візерунків.

skatert9

Матеріали

  • будь-яка щільна біла тканина потрібного розміру
  • акрилова фарба (5 кольорів)
  • художня кисть
  • скотч (будь-який непрозорий)

Крок 1

Звільніть місце на столі (або на підлозі, де вам зручніше працювати), застеліть його, щоб захистити від плям фарби. Помістіть на нього тканину та почніть викладати майбутній геометричний візерунок за допомогою скотчу.

Прокладайте лінії зі скотчу під різними кутами, усередині великих трикутників можна додатково прокладати маленькі. Чим детальніший буде малюнок, тим цікавіше вийде кінцевий результат.

skatert1

Крок 2
Коли візерунок готовий, переходимо до фарбування.

Почніть з одного кольору. Видавлюйте фарбу прямо на тканину ті ділянки, які хочете прикрасити цим кольором і розподіляйте пензлем. Акуратно підбирайте розташування квітів, щоб по сусідству не було однакових осередків.

skatert3

Крок 3
Розфарбуйте всі осередки, повторіть процес з іншими кольорами. Дайте фарбі висохнути.

skatert4

Крок 4
Після повного висихання фарби видаліть скотч. Скатертина готова!

skatert6

Ці скатертини такі яскраві та незвичайні, що не вимагають більше жодного активного декору. Рекомендуємо доповнити композицію білими свічками чи живими білими квітами у вазах.

skatert7

Приємної підготовки та гарного весілля!

skatert8

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *