You are here: Home » Майстер-класи » Упаковка подарунків до Дня Святого Валентина

Упаковка подарунків до Дня Святого Валентина

Ця упаковка може містити в собі як жартівливий сувенір або солодку цукерку, так і річ, призначену для конкретної людини. Але для того, щоб її дістати, одержувачу доведеться в прямому сенсі «зламати або розірвати» серце.

Упаковка подарунків до Дня Святого ВалентинаУпаковка подарунків до Дня Святого Валентина

Вам знадобиться: картон червоного, рожевого або білого кольору; ножиці для паперу; фігурні ножиці; канцелярський ніж; лінійка, клей і скріпки; тонкий кольоровий або гофрований папір; декоративна нитка муліне; тематичні паперові прикраси «валентинки»

Упаковка подарунків до Дня Святого Валентина

Крок 1
На аркуші картону накресліть прямокутник довжиною 20 см, і шириною 3-4 см. Ножицями виріжте його (якщо ви маєте намір зробити кілька коробочок, спробуйте варіювати їх розмір, щоб отримати різні за величиною упаковки)

Крок 2
Складіть вирізаний прямокутник навпіл. Кінці смужки скрутіть всередину, щоб вони доторкалися один одного

Крок 3
За допомогою клею з’єднайте їх, а потім, закріпіть ненадовго скріпками до повного висихання. Тепер ви сформували силует серця.

Крок 4
Виріжте з картону квадрат за величиною більший, ніж серце, яке у вас вийшло. Один з країв серця намажте клеєм і притисніть до площини квадрата. Дайте клею просохнути.

Крок 5
Тепер, використовуючи фігурні ножиці і відступаючи 5 мм від стінок серця, обріжте приклеєний аркуш картону навколо контуру фігури (як показано на малюнку)

Крок 6
Переконайтеся, що клей надійно скріпив краї серця з поверхнею картону, а потім, покладіть в коробочку подарунок (цукерки, сувенір). Виріжте ще один квадрат (такого ж розміру, як перший) з гофрованого або кольорового тонкого паперу.

Крок 7
Верхній край коробочки змастіть клеєм і накрийте приготовленим папером. Дайте просохнути. Обріжте краї навколо серця фігурними або простими ножицями

Крок 8
Акуратно підв’яжіть готову коробочку декоративною ниткою з сердечками з паперу. Можна, також, приготувати смужки з тематичними написами від руки або надрукованими. Ними прикрашайте готову упаковку!

Упаковка подарунків до Дня Святого Валентина

Упаковка подарунків до Дня Святого Валентина

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *