You are here: Home » Тематичні свята » Сніжинки з паперу: схеми, фото

Сніжинки з паперу: схеми, фото

Прикраса власного житла або робочого місця до Нового року – один з найбільш приємних етапів підготовки до свята. Варіантів декору дуже багато на будь-який гаманець і смак. Можна купувати готові елементи або навіть найняти професійного декоратора, але куди цікавіше перетворювати оточення своїми руками. Один з найбільш простих і доступних варіантів – орігамі. З відео-інструкціями або схемами такі вироби під силу навіть новачкові. Зробити можна що завгодно – від льодяників до Санта Клауса, але універсальніше всього – улюблені з дитинства сніжинки з паперу.

Варіантів їх використання багато: як іграшку на ялинку; як елемент гірлянди на стіні або в повітрі; як частину сервіровки святкового столу; як ярлик або прикраса упаковки подарунка; як елемент листівки хендмейд; як самостійний сувенір. Сніжинки з паперу – орігамі бувають різних розмірів і дизайнів – від найпростіших п’ятихвилинних до складних 3D конструкцій. Їх із задоволенням роблять діти, а для дорослих орігамі – чудовий спосіб зняти зайвий стрес.

Ми зібрали для вас схеми для виготовлення красивих сніжинок. Зробивши їх, вийде наповнити будинок або офіс не тільки красою, а й теплом і позитивною енергетикою, з яким вони створювалися.

Сніжинки з паперуСніжинки з паперуСніжинки з паперуСніжинки з паперуСніжинки з паперуСніжинки з паперуСніжинки з паперуСніжинки з паперуСніжинки з паперуСніжинки з паперуСніжинки з паперуСніжинки з паперуСніжинки з паперуСніжинки з паперуСніжинки з паперуСніжинки з паперуСніжинки з паперуСніжинки з паперуСніжинки з паперуСніжинки з паперуСніжинки з паперуСніжинки з паперуСніжинки з паперуСніжинки з паперуСніжинки з паперуСніжинки з паперуСніжинки з паперуСніжинки з паперуСніжинки з паперуСніжинки з паперуСніжинки з паперуСніжинки з паперуСніжинки з паперуСніжинки з паперуСніжинки з паперу

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *