You are here: Home » Тематичні свята » Новорічні кульки з атласних стрічок

Новорічні кульки з атласних стрічок

Артишок – це новий напрямок клаптикової техніки, яке зводиться до нашивання і наклеювання окремих деталей. Назву «Артишок» рукоділля отримало через те, що готові вироби схожі на плоди однойменної рослини. Якщо ви володієте основними навичками в квілтінгу, то виготовлення виробів в техніці артишок для вас не складе ніяких труднощів. Спробуйте зробити красиві кулі зі стрічок і пінопласту.

Кульки з атласних стрічок, майстер клас

Для початку вам потрібно підготувати основу для кульки. Найкраще брати пінопластові заготовки, які сьогодні продаються в будь-якому магазині рукоділля.

Новорічні кульки

Стрічку нарізати на смужки, наприклад, якщо ширина стрічки 2,5 см, то довжина смужки повинна бути близько 6-7 см. Окремо виріжте квадрат зі стрічки і за допомогою голочок наколіть його на кульку.

Новорічні кульки

Після цього вам потрібно взяти приготовлену раніше смужку і скласти її у формі трикутника. Отриману деталь приколіть до вашого квадрату. При цьому голочки потрібно розташувати в нижніх куточках загину стрічки.

Такі трикутники потрібно закріпити з чотирьох сторін нашого квадрата.

Новорічні кульки

Після того як ви зробили перший ряд, можете приступити до другого, при цьому заготовки прикріплюються в шаховому порядку.

Новорічні кульки

Можете поміняти колір стрічки, щоб ваша виріб виглядав оригінально.

Новорічні кульки

Продовжуйте закріплювати ваші деталі на пінопластовій кульці до тих пір, поки не дійдете до нижньої частини.

Новорічні кульки

Задекорувати решту кульки потрібно за допомогою квадрата зі стрічки. Щоб кульку можна бути підвісити, прикріпіть до нього тоненьку стрічку. Кулька з атласних стрічок готова.

Новорічні кульки

 

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *