You are here: Home » Тематичні свята » Майстер-клас: валентинка своїми руками

Майстер-клас: валентинка своїми руками

Кожен з нас любить отримувати подарунки від своїх коханих. І зовсім не важливо великі вони або маленькі, дорогі або не дуже, чи знадобляться вони нам в побуті або будуть зовсім некорисними. Але це ж завжди знак уваги і так нам дорогі!

А як часто ви тішите своїх коханих? Чи чекаєте ви дня народження своєї половинки, Нового Року, дня Св.Валентина і т.д або готові балувати увагою просто так, без зайвого приводу?

Сьогодні ми розповімо, як зробити просте, але в той же час дуже стильне і миле панно з паперових сердечок, яке не тільки потішить вас і вашу кохану людину, але і прикрасить інтер’єр будь-якої кімнати!

валентинка своїми руками

Необхідні матеріали:

  • Основа для нашого панно (білий картон)
  • Лист газети або сторінки старої книги
  • Клей
  • Ножиці або фігурний дирокол «Серце»
  • Аркуш паперу з глітером

валентинка своїми руками

Після того, як ми приготували всі необхідні нам інструменти та матеріали, сміливо приступаємо до роботи!

За допомогою дироколу або ножиць вирізаємо необхідну кількість сердечок з газети або книжкової сторінки. Розмір сердечок може бути будь-яким. А кількість – така, щоб зробити панно потрібного вам розміру.

Кілька сердечок вирізаємо з паперу з глітером. В даному випадку це яскравий червоний колір, що завжди є символів кохання.

Беремо клей і акуратно починаємо приклеювати наші сердечка на нашу картонну основу. Яскраві акценти робимо там, де вам більше подобається. В даному випадку яскраві сердечка розмістили в верхньому і нижньому кутку по діагоналі.

От і все – валентинка своїми руками – готова!

Таке панно прекрасно буде виглядати в рамці під склом. Воно завжди буде радувати погляд і прикрашати інтер’єр вашої кімнати.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *