You are here: Home » Статті » Прості способи виготовлення бірки для ваших виробів

Прості способи виготовлення бірки для ваших виробів

Маленькі трюки іноді допомагають в таких серйозних питаннях як підтримання лояльності покупців, підтримка бренду і збільшення кількості повернень до Вас. До таких трюків відноситься витончена презентація вашої роботи, наприклад – за допомогою бірочки або етикетки, що будуть вказувати на походження виробу, а також на те, що Ви ставитеся до виготовлення професійно і ґрунтовно.

Тут описані декілька основних способів виготовлення етикеток, щоб Ви змогли вибрати собі до смаку і допустимого рівня складності (всі вони – досить прості). 

Отже, перший варіант – звичайний (або не зовсім звичайний) папір.

Використання фактурного паперу або спеціального картону зовсім не обов’язково – інколи досить просто обробити звичайний папір підручними засобами, такими, як кава, наприклад:

бірки

Для таких бірок майстер використовувала каву, ватяні диски, матовий папір і … зубну щітку!
Описуємо процес коротко: наносимо слабкий розчин кави на всю поверхню, скроплюємо сильним розчином, даємо просохнути – вуаля!

Крім безпосередньо обробки самого паперу, можна додати довільні декоративні елементи, що дозволять Вашим етикеткам виглядати оригінально і по-справжньому «саморобними», наприклад, можна прошити нитками картон по намічених голкою дірочкам:

бірки

Більш професійний підхід до виготовлення бірок – використання тканини з нанесеним на неї зображенням або тексту. У цьому немає абсолютно нічого складного, якщо тільки словосполучення «термотрансферний папір» Вас не злякає. Такий папір – центральний елемент, але це не екзотика зовсім – його можна купити в магазинах матеріалів для рукоділля (або спеціалізованих – для художників).

Крім нього будуть потрібні: принтер, лінійка, канцелярський ніж, атласна стрічка шириною 15-20мм, праска і прасувальна дошка, шматочок х/б тканини. Тривалість процедур – не більш 15 хвилин!

бірки

Якщо використання термотрансферной паперу все ж не варіант – не проблема, можна комбінувати папір і тканину так, щоб етикетка виглядала завершеною.

біркибірки

Крім термотрансферного паперу можна використовувати відбитки на грубу фактурну тканину так, щоб слід, який залишається, естетично привертав саме своєю незавершеністю і недбалістю.бірки

Такі штампи навіть непідготовлений новачок зможе зробити з полімерної глини і користуватися, наносячи на них фарбу необхідного кольору.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *