You are here: Home » Цікавинки » Шедеври з піску

Шедеври з піску

Одне з найвідоміших змагань по створенню скульптур з піску проходить в Harrison Hot Springs (Канада, Британська Колумбія), і бере свій початок ще з 1989 року.

Змагання по створенню скульптур з піску, де б вони не проходили, завжди збирають багато як глядачів, так і учасників. Для того, щоб створити шедевр, буде це якась скульптура, замок або ціле місто, потрібно всього кілька складових: пісок, вода, сонце і терпіння.

Здавалося б, нічого складного в тому, щоб зробити замок з піску немає. Але доведеться неабияк попітніти. Так як намочити пісок і зробити з нього якусь фігуру, навіть якщо на це піде кілька годин, це пів справи. Ще доведеться працювати під палючим сонцем і постійно зволожувати пісок, щоб конструкція трималася.

Багато міст влаштовують змагання скульптур з піску і в кожному з них є свої переможці. Виділити якусь одну роботу складно. Так як кожна з них по своєму дивовижна. Будь то величезний замок або ціле місто, тварини або казкові герої.з піску з піску з піску з піску з піску з піску з піску з піску з піску з піску з піску з піску з піску з піску з піску з піску з піску з піску з піску з піску

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *