You are here: Home » Майстер-класи » Органайзер своїми руками для дрібних речей

Органайзер своїми руками для дрібних речей

Для організованого зберігання різних речей і дрібних предметров цей майстер-клас пропонує вам цікавий спосіб створення простих в роботі коробочок.

Спеціальні саморобні органайзери – справжня знахідка для тих, хто хоче навести порядок в своїй шафі. Часто такі коробки використовуються для зберігання нижньої білизни і шкарпеток, для кожного предмета при цьому є свій відсік.

Для створення зручного органайзера не потрібно буде наявність будь-яких складних навичок і матеріалів. Досить буде використовувати підручні матеріали.

Необхідні матеріали:

• Взуттєва коробка картонна;
• Картон;
• Скотч двосторонній;
• Шпалери або самоклеюче полотно, або папір для упаковки.

Насамперед, почавши роботу своїми руками над органайзером для білизни, обклеюємо коробку шпалерами з усіх боків. Для цього знадобляться ножиці і клей. Практичніше вийде, якщо шпалери будуть миючими, тоді зроблений органайзер своїми руками прослужить набагато довше. Як варіант, для обклеювання можна застосувати шпалери, що клеяться, тоді просто відрізається потрібний розмір полотна, знімається нижній шар, а шпалери, липкою стороною клеять до коробки.

Проводяться виміри коробки: довжина, ширина і висота. Вирізаються по дві смуги з щільного картону, що відповідають довжині, ширині і висоті коробки. Це будуть перегородки. На певній відстані на цих смужках робляться прорізи, які допомагають з’єднати аркуші картону для отримання перегородок.

Роблячи органайзер для білизни своїми руками, ви приміряєте ці перегородки всередину коробки і визначитеся, чи вийшло правильно, або необхідно розрізи зробити великими. В ідеалі перегородки не повинні виступати за контури коробки. Залишається їх закріпити до дна на двосторонній скотч і органайзер для білизни, зроблений своїми руками з коробки готовий.

Органайзер своїми руками

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *