You are here: Home » Все для весілля » Еко-бонбоньєрки – краса і вишуканість

Еко-бонбоньєрки – краса і вишуканість

Квіти завжди є прикрасою будь-якого свята. І це не просто так, адже квіти привносять в свято настрій і аромат літа. Як можна використовувати квіти для створення ексклюзивних подарунків для гостей?

Секрет абсолютно простий: використовуйте квіти в горщиках, щоб вони стали нагадуванням про ваше весілля і ще довгі роки могли радувати своїх власників. Підбирайте квіти, які невибагливі до умов існування або які можна висадити в грунт. У нашому майстер-класі ми будемо використовувати квіти під назвою братчики, які можуть цвісти в горщику, а також можуть прикрасити клумбу на заміській ділянці.

Еко-бонбоньєрки

Матеріали та інструменти:

  • квіти братчики;
  • маленькі горщики;
  • бамбукові палички;
  • картон;
  • паперорізальна машина;
  • ножиці;
  • клей-олівець.

Час роботи: 20-30 хвилин.

Покрокова інструкція:

Бонбоньєрки в еко-стилі набирають популярність по всьому світу. І це цілком зрозуміло: квіти і рослини в горщиках можна використовувати як вдома, так і на присадибній ділянці. Тому якщо ви вирішили робити бонбоньєрки в милих горщиках, ви вибрали правильну тенденцію. Братчики підійдуть для весілля в бузковому або фіолетовому кольорі або просто стануть контрастним рішенням на тлі білого весілля. Більше того, еко-бонбоньєрки – це не дороге рішення. Якщо купувати квіти оптом, вони обійдуться вам зовсім недорого.

Отже, для початку необхідно надрукувати імена гостей на картонках, залишивши вільне місце зліва від імені, як зазначено на картинці. Виріжте імена за допомогою паперорізальної машини.Еко-бонбоньєрки

Зігніть кожну картку навпіл. За допомогою ножиць надріжте кінчики карток, щоб краї іменної картки були схожі на прапорець.

Еко-бонбоньєрки

Вставте в кожну картку бамбукову паличку і склейте краї карток.

Еко-бонбоньєрки

Напевно ви будете купувати відразу багато квіток, які будуть посаджені або в загальну ємність із землею, або в пластикові стаканчики. Вам необхідно дістати квітку разом із землею з стаканчиків. Намагайтеся робити це акуратно, щоб не пошкодити квітку.

Еко-бонбоньєрки

Тепер необхідно пересадити квітку в підготовлений заздалегідь горщик. Ви також можете попередньо пофарбувати горщик в яскравий стильний колір. Пересадіть квітку. Приберіть зайву землю, а також обірвіть пожовкле листя.

Еко-бонбоньєрки

Залишилося додати прапорець з ім’ям гостя – і милі бонбоньєрки готові! Вийшло просто чудово, чи не так?

Еко-бонбоньєркиЕко-бонбоньєрки

Еко-бонбоньєрки – це справжній тренд, який використовують не тільки на урочистостях в нашій країні, а й на весіллях за кордоном. Крім того, такі незвичайні бонбоньєрки можна використовувати як розсадкові картки, прикріпивши до горшочка прапорці з іменами гостей.

Для аксесуара вибирайте ті квіти, які підходять саме вашому весіллі: троянди, петунії, левиний зів. Це можуть бути не тільки квіти, а й зелені рослини або мох, які також виглядають дуже незвично. Головне, проявити оригінальність. Ви можете прикрасити горщики з допомогою атласних стрічок або тканини. Також використовуйте різноманітні спреї і фарбу, щоб прикрасити горщики. Найбільший плюс такого подарунка – це те, що він живий і потребує уваги. Однак якщо ви лінуєтеся доглядати за квіткою, просто висадіть її в грунт.Еко-бонбоньєрки Еко-бонбоньєрки Еко-бонбоньєрки Еко-бонбоньєрки Еко-бонбоньєрки Еко-бонбоньєрки

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *