You are here: Home » Майстер-класи » Великодній декор. Прикрашаємо люстру до свята своїми руками

Великодній декор. Прикрашаємо люстру до свята своїми руками

Через місяць свято Пасхи. Завжди хочеться, крім святкового столу, наповнити будинок і іншими святковими атрибутами. Вони нетрадиційні, але наповнюють ці великодні дні любов’ю, весною, ніжними або яскравими фарбами, очікуванням чогось нового і доброго. 

Змінити свій звичайний інтер’єр до свята під силу кожному. Сьогодні ми розповімо про те, як легко, швидко і дуже бюджетно створити неповторну атмосферу в вашому домі.

Сьогодні будемо майструвати вінок-підвіску. Його можна прикріплювати до люстри. Виходить об’ємний, дуже ефектний предмет декору. Прекрасно виглядає у вітальні, над столом в кухні або їдальні, де збирається вся родина на свято.

Необхідний інвентар:

1. Гілки дерева: тонкі, які можуть добре гнутися і не зламаються. Ми взяли гілки верби і ще якісь червоні гілочки (не знаємо як називається рослина). Думаємо, що ще добре використовувати гілки берези з сережками.

2. Пучок гілок евкаліпта. Добре підійде евкаліпт тополевидний ( “POPULUS”) або евкаліпт з довгими листочками. Чому евкаліпт? Він має щільні маслянисті листочки, які після висихання практично не втрачають колір, форму і продовжують наповнювати ароматом приміщення. Це надзвичайно приємно. Якщо немає евкаліпта немає можна обійтися і без нього.

Великодній декор

Великодній декор

3. Нам знадобляться ще текстильні підвіски і атласні стрічки різних кольорів. Текстильні підвіски можна взяти зайчики, пташки і крашанки.

4. Флористчний дріт (або інший м’який дріт), плоскогубці і кусачки.

Великодній декор

З гілок збираємо вінок. Для цього, пов’язуємо дротом пучечок гілок. До першого пучку прив’язуємо другий, третій і так далі. Прив’язуємо, так щоб гілки міцно трималися один за одного, але при цьому деякі залишалися вільними, формуємо пухнастий об’єм.

Великодній декор

Зв’язуємо пучки по схемі.

Великодній декор

Збираємо батіг необхідної довжини. Внутрішній діаметр вінця повинен вийти 60 – 70 см.

Великодній декор

Зв’язуємо батіг в вінок.

Великодній декор

Прив’язуємо до вінка стрічки. Підв’язуємо вінок до люстри, попередньо переконавшись, що кріплення люстри витримає додаткову вагу, приблизно 3 кг.

Великодній декор

Декоруємо вінок гілками евкаліпта.

Великодній декор

Евкаліпт прив’язуємо до основи, або вплітаємо між гілками верби рівномірно по всьому периметру кола.

Великодній декор

Виходить ось такий гарний пухнастий вінок.

Великодній декор

Весело декоруємо вінок текстильними підвісками. Прив’язуємо їх до гілок і основи люстри на різній висоті.

Великодній декор

Доповнюємо декор різнокольоровими атласними стрічками, в тон загальної колірної гами.

Великодній декор

Усе! Наш великодній декор готовий! І ви одразу помітите, як зміниться атмосфера в приміщені. Такий вінок дивним чином моментально наповнить святом кожен куточок вашого будинку.

Великодній декор

Можна доповнити декор натуральними крашанками і квітами. Інсталяції на столі або комоді із зеленої трави, крашанок, пасок і квітів доповнять і закінчать святкове вбрання вашого інтер’єру.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *